Hoteli

Hoteli Baška na otoku Krku predstavljaju savršen izbor za svakog gosta koji traži vrhunski odmor i doživljaj u smještaju od 3* do 5*.

Naš reprezentativni objekt Atrium Residence Baška****/***** nalazi se na centralnom dijelu poznate bašćanske plaže i nudi Vam jedinstven i luksuzni boravak u svojim apartmanima i sobama na razini 4 i 5 zvjezdica. U šarmantnom Atrium Cafe-u možete potražiti svoje dnevno osvježenje ili pozdraviti dan uz slastan prvi jutarnji obrok.

Odaberite Hotel Zvonimir**** i doživite posebnost Baške, romantičnu arhitekturu, ljepotu poznate bašćanske plaže bijelih oblutaka. Posebnu atrakciju Hotela Zvonimir**** predstavljaju sobe i apartmani u mansardi zbog jedinstvenog pogleda na plažu i more.

Usred antičkog lokaliteta uz romantičnu kapelicu "Sv. Marko" i poznatu bašćansku plažu s jedinstvenim pogledom na morsko plavetnilo krije se 28 vrhunski opremljenih apartmana i soba pod nazivom Villa Adria****.

Hotel Corinthia-Baška*** nudi najveći izbor raznih tipova soba i apartmana, a la carte restorana te prekrasan wellness centar sa kompleksom unutarnjih i vanjskih bazena. U Hotelu Corinthia-Baška*** pružamo vrhunsku uslugu po cijenama pristupačnim svakom gostu.

halal.jpgPosjedovanjem Halal certifikata Hoteli Baška se s pravom ponose na sveukupnu ponudu koju su u mogućnosti pružiti svojim gostima. Po halal standardima gostima se nudi mogućnost prehrane na redovnom buffet -u, smještaj kao i wellness usluge dostupne gostima na zahtjev.

 

Datum dolaska:

Datum odlaska:


Pristupni kôd (opcija):

Izmjeni/otkazi rezervaciju »